Eindhovense Koren Federatie

 
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
   

Sing along EVENTS 

 

 

ZONDAG 14 april 2019

 
MEEZING EVENT in het 
 
MUZIEKGEBOUW FRITS PHILIPS  EINDHOVEN
 
Zing Mee !
 
 
 
MATTHÄUS PASSION  van J.S. Bach 
 
o.l.v. Béni Csillag 
 
 
Traditiegetrouw organiseren Muziekgebouw Eindhoven en de Eindhovense Koren Federatie ook dit seizoen weer een meezingconcert. Op Palmzondag 14 april 2019 staan de mooiste delen uit de Matthäus Passion van Bach op het programma. 
 
Het werk kan niet integraal worden uitgevoerd (te lang als meezingconcert) maar we brengen de coupures zó aan dat geen afbreuk wordt gedaan aan de verhaallijn. Deze productie wordt ondersteund door het Philips’ Philharmonisch Koor en Kamerorkest Alveare en de artistieke leiding is in handen van dirigent Béni Csillag. 

Overdag wordt er serieus geoefend en beleeft u hoe de muziek groeit en steeds mooier wordt. U hoeft echt niet over een jarenlange koorervaring te beschikken. Plezier in het zingen en liefde voor de koormuziek staan voorop.

4

Voorbereiding
Vooraf kunt u, alleen of met anderen, thuis al heel wat oefenwerk verrichten met de bladmuziek of de speciale vocale oefen-cd. Met behulp van deze oefen-cd kunt u uw eigen stempartij instuderen met op de achtergrond de andere partijen. Op deze manier kunt u zich optimaal voorbereiden op het Meezingconcert.

Bladmuziek
Beschikt u niet over eigen bladmuziek, dan kunt u die via het 
aanmeldingsformulier bestellen.


Repetitiedag en concert - zondag 14 april 2019
U wordt vanaf 9.30 uur verwacht in Muziekgebouw Eindhoven. De repetitiedag duurt van 10.00 uur tot circa 17.00 uur, vanzelfsprekend met koffie- en
lunchpauzes. Koffie en thee zijn tijdens de repetitiedag gratis. Voor de middagpauze kunt u zelf een lunchpakket meenemen of dat via het bestellen. Het concert begint om 18.30 uur.

Voor een warme maaltijd tussen repetitie en concert kunt u terecht bij één van de vele restaurants in het centrum van Eindhoven. Een goede mogelijkheid is Meneer Frits, het grand café/restaurant van het Muziekgebouw. Vooraf reserveren is gewenst (T 040.265 56 10).
Kosten en aanmelding

Deelname aan het Meezingconcert kost € 25,- (incl. koffie/thee overdag) Aanmelden kan alleen via het aanmeldingsformulier op de website van het Muziek Gebouw Eindhoven.

www.muziekgebouweindhoven.nl

Uw aanmelding wordt verwerkt in volgorde van binnenkomst.

Publiek bij de uitvoering

Willen uw familie of vrienden uw zangprestaties komen beluisteren? Via het aanmeldingsformulier kunt u toegangskaarten à € 25,- voor het concert ’s avonds bestellen. De entreebewijzen zijn, zolang de voorraad strekt, ook verkrijgbaar bij het Ticketbureau van het Muziekgebouw of via de ticket button 'In winkelwagen' bovenaan deze pagina.

Versturen van uw bestelling
U kunt zich inschrijven tot uiterlijk dinsdag 9 april 2019 en uw aanmelding wordt verwerkt in volgorde van binnenkomst. Wacht echter niet te lang met aanmelden want er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar voor de deelnemers.

De eerste zending zal eind januari worden verstuurd en vanaf begin februari 2019 kunt u uw bestelling dan thuis verwachten.

 

Meer informatie:
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Relinde Janssen
T 040 265 56 69 (dinsdagen)

 

Eindhovense Korenfederatie
Michel Wenting
T 06 51 00 52 27